3D-GOAL® - Organisatiescan

Met de unieke 3D-GOAL®-organisatiescan krijg je snel inzicht in de knel- en verbeterpunten van jouw organisatie. Zowel hard en zacht worden in kaart gebracht zodat je voor maximaal resultaat gaat. Zo kun jij, met of zonder onze hulp, verder met de concrete actiepunten.

Inzicht in 6 actuele onderwerpen op 3 niveaus in je organsiatie.

3D voor de 3 dimensies die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden om tot de beste resultaten te komen.

Organisatie
Team
Individu

Jarenlang onderzoek heeft ons gebracht tot 6 factoren die, bij de interne afstemming van je bedrijf, voor elke organisatie leiden tot meer resultaat. Met behulp van deze scan, die een combinatie is van online testing met kwalitatief onderzoek, brengen wij de stand (score) op 6 onderdelen in kaart. Deze 6 onderdelen zijn; Doelen, Productiviteit, Motivatie, Teamspirit, Waardering en Gezondheid. 

Door deze 6 beïnvloedbare factoren in kaart te brengen zijn wij als geen ander in staat de thermometer in je bedrijf te steken. Uiteraard krijg je van ons een concreet actieplan voor verbetering. Op die manier werken wij samen met jou doelgericht aan verbetering en is resultaat geen doel meer maar een logisch gevolg. 

We werken bij maatwerk HRM gestructureerd en doelgericht volgens de 3D-GOAL® methode. De fasen van deze methode zijn;

GOALS - Doelbepaling
OPPORTUNITIES - Kansen 
ACTIONS - Acties
LEADING - Borging en nieuwe doelbepaling

De organsiatiescan omvat de fasen GO. Aan de hand van het adviesrapport bepaal je zelf in hoeverre je onze hulp nodig hebt om de Acties uit te voeren en zo tot meer resultaat te komen. Lekker transparant.

Onze producten

We gaan graag in gesprek

Wil je meer weten over onze dienstverlening en manier van werken of heb je een andere vraag? Bel of mail dan gerust. Wij gaan graag in gesprek om te kijken of onze dienstverlening en manier van werken ook bij jou past.

Maatwerk HRM BV

Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo
T: 085 222 0477

Mail ons