Focus met een doel

Word jij geleid door de waan van de dag? Sta je steeds voor ad-hoc beslissingen die er niet echt toe doen? Of waar je juist beter over wilt nadenken? Verlies je veel tijd of energie? Heb je regelmatig het gevoel dat je niet echt tot iets bent gekomen die dag?

Als je meer resultaat wilt behalen is focus key. Als zzp-er, bedrijfseigenaar of directeur is dat niet altijd zo eenvoudig. 

Met het 3D-GOAL® - focusprogramma werk je samen in een groep van ondernemers. Gedurende 10 bijeenkomsten leggen we samen focus op jouw doelen en ambities. Onder begeleiding van de GOAL-keeper inspireren en motiveren we elkaar. 

Op een gestructureerde manier word je geholpen om je bedrijfsambities te vertalen naar concrete, meetbare doelen. Hoe je die in je organisatie uitzet, hoe je de mensen om je heen in beweging zet en hoe je meet of je resultaten zijn behaald. 

Wij zorgen voor;

  • gepaste groepssamenstelling, dus geen concullega's in dezelfde groep (mits jullie dat willen)
  • een gezonde variatie aan invalshoeken
  • interessante achtergrondinfomatie met sprekers
  • actiegerichtheid van de deelnemers
  • een inpirerende en veilige omgeving
  • lekker eten en drinken

De programma's starten in september voor SmallBusiness (ZZP-ers en kleinbedrijf) en Business (MKB). Programma voor corporate alleen in-company beschikbaar.

Meld je nu nog aan

Ben je enthousiast geworden?

Je hebt nog een vraag? Bel ons dan meteen! T: 085-222 04 77

Je mag ons natuurlijk ook een mail sturen met je vraag. 

Mail ons

Onze producten